Onderhoud en schadeherstel

Onderhoud

Tijdig en vakkundig uitgevoerd
Blijven gebouwen in goede conditie en behouden hun waarde


 
Het metselwerk, goten, kozijnen en overige betimmeringen moeten tijdig geïnspecteerd worden en zo nodig worden vervangen. Zowel particuliere opdrachtgevers als woningcorporaties en vastgoedbeheerders kunnen bij ons terecht voor onderhoud; zowel voor inspectie en advies, als het uitvoeren van onderhoudswerk. 
 
Meer Jaren OnderhoudsPlan (MJOP)
Wilt u inzicht in de onderhoudskosten op lange termijn, dan kunnen wij een MJOP voor u verzorgen. Dit voorkomt onnodige verrassingen. Wij stemmen de inhoud af op uw eisen en wensen. Uiteraard adviseren wij u in mogelijke keuzes bij noodzakelijke ingrepen. 
 
Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

 

Schadeherstel

Snel en vakkundig uitgevoerd
Uw probleem adequaat opgelost


Als u te maken krijgt met schade aan uw woning, kantoor of bedrijfspand door brand, storm, lekkage of inbraak, begrijpen wij dat u wilt dat dit snel en vakkundig wordt opgelost. Wij kennen een calamiteitenservice en een totaalschadeherstel.
Bij calamiteiten kunnen wij een noodvoorziening treffen om verdere schade te voorkomen. Denk hierbij aan het afsluiten van een woning bij inbraak, het stutten van een ingezakte gevel of het waterdicht afdekken van een lekkend dak. 
Nadat de noodoplossingen zijn getroffen op gevolgschade te voorkomen, kunnen wij zorgen voor het totale hersteltraject. Voordat we met het herstellen kunnen beginnen, dienen we overeenstemming met u en uw verzekeringsmaatschappij te hebben. Na goedkeuring door de verzekeringsmaatschappij brengen wij uw vastgoed weer zorgvuldig terug in de oorspronkelijke staat. Wij proberen de overlast zoveel mogelijk te beperken en nemen de planning zorgvuldig met u door. 
 
Voor ondersteuning kunt u contact met ons opnemen. 

 

Contactgegevens


Bouwsupport Schoonhoven
Erik Schoonhoven

 
Kanaaldijk 51
8191 LW  Wapenveld
 
M 06 – 50 22 35 08
E info@bouwsupportschoonhoven.nl