Disclaimer & Privacy Statement

Disclaimer


Wij bedanken u voor een bezoek aan onze website. Deze website is eigendom van Bouwsupport Schoonhoven, ingeschreven onder KvK nummer 75717271.

 

Bouwsupport Schoonhoven gaat uiterst zorgvuldig te werk om ervoor te zorgen dat de inhoud van haar website correct is en correct wordt weergegeven. Niettemin geeft Bouwsupport Schoonhoven geen garantie met betrekking tot volledigheid, juistheid of nauwkeurigheid van de inhoud van deze website en eventuele inhoud van links.

 

De website bevat mogelijk hyperlinks naar andere sites. Bouwsupport Schoonhoven niet verantwoordelijk voor en kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud en regelgeving van deze sites.

 

Bouwsupport Schoonhoven is niet aansprakelijk voor schade hoe dan ook ontstaan welke voortvloeit uit het verkrijgen of niet verkrijgen van toegang tot deze website, met inbegrip van, maar niet beperkt tot virussen die van invloed zijn op uw computerapparatuur, netwerk, software of data.

 

Constateert u onverhoopt onvolledigheden en/of fouten, dan stellen wij het op prijs dat u deze aan ons meldt via het contactformulier.


 

Privacy Statement

U kunt hier ons Privacy Statement downloaden.


 

Contactgegevens


Bouwsupport Schoonhoven
Erik Schoonhoven

 
Kanaaldijk 51
8191 LW  Wapenveld
 
M 06 – 50 22 35 08
E info@bouwsupportschoonhoven.nl