Renovatie en Restauratie

Renovatie

Renoveren is een vak apart
Dé oplossing om te verduurzamen


 
Het vernieuwen van een bestaand gebouw vraagt om andere vaardigheden dan het realiseren van een nieuw gebouw. Hoe regelt u dan een kleine verbouwing of een wat grotere bouwkundige ingreep, gericht op duurzame opwaardering van het bestaande? Wij kiezen voor een systematische benadering. Van advisering, begeleiding en realisatie tot beheer en onderhoud. Aan het einde van het proces, dat bestaat uit vier overzichtelijke stappen, bent u verzekerd van een duurzaam eindresultaat. 
 
Wilt u ons beter leren kennen, een afspraak maken of een offerte ontvangen voor uw renovatieproject? Neem dan contact met ons op.

 

Restauratie

Meer dan deskundig in restauratie en herbestemming
Oog voor detail voor een perfecte uitvoering


 
Met onze ervaring en kennis van oude materialen, vroegere constructietechnieken en oude bouwmethoden kunnen wij als geen ander de authentieke elementen zoals een raam met fijne roeden, gootklossen en een balk- of kapconstructie in originele staat terugbrengen. Specialisme is ook het herstel van metsel- en voegwerk en vensters en deuren. Zo weet u zeker dat uw cultureel erfgoed voor de toekomst behouden blijft in haar bestaande rol of met een nieuwe bestemming. 
 
Wilt u ons beter leren kennen, een afspraak maken of een offerte ontvangen voor uw restauratieproject? Neem dan contact met ons op.

 

Contactgegevens


Bouwsupport Schoonhoven
Erik Schoonhoven

 
Kanaaldijk 51
8191 LW  Wapenveld
 
M 06 – 50 22 35 08
E info@bouwsupportschoonhoven.nl