Over ons

Waar denkt u aan?
Meedenken is ons sleutelwoord

 
Bouwsupport Schoonhoven is inzetbaar voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.  
 
U staat als klant bij Bouwsupport Schoonhoven op de eerste plaats. Concrete wensen en ideeën worden vertaald naar praktische, bouwkundige oplossingen binnen uw budget. Daarnaast staan uiteraard onze ervaring en kennis tot uw beschikking om uw huis duurzaam, energiezuinig en onderhoudsarm te maken. Samen met u wordt een ontwerp uitgewerkt. Pas als u tevreden bent over het schetsontwerp gaan wij over tot het invullen van uw wensen op het gebied van afwerking en energiezuinige installaties. Dat is de basis om samen tot iets moois te komen. Het uitgangspunt is om een goede prijs-kwaliteitverhouding te bereiken en de nieuwste bouwtechnieken te combineren met het vakmanschap.
 
Daarbij werken wij samen met specialisten. Voor isolatie, schilderwerk, glaswerk, tuinhuizen/carports, serres, etc. Hebben wij de beste partners in huis. Alles onder 1 dak met 1 aanspreekpunt. Met deze aanpak zult u als klant merken dat we naast service en kwaliteit ook flexibiliteit en creativiteit bieden. En dat op een transparante wijze tegen een scherpe, eerlijke prijs.
 
Heeft u als particulier of als zakelijke relatie interesse en plannen voor nieuwbouw, verbouw, renovatie, restauratie, onderhoud, schadeherstel of bouwbegeleiding, informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden. Maak gerust een afspraak, de koffie staat klaar.

 

Contactgegevens


Bouwsupport Schoonhoven
Erik Schoonhoven

 
Kanaaldijk 51
8191 LW  Wapenveld
 
M 06 – 50 22 35 08
E info@bouwsupportschoonhoven.nl